avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Amortizare tva autoturism
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Amortizare tva autoturism

doresc sa achizitionez un autoturism de la un dealer din romania cu tva deductibil pe intreprindere individuala platitoare de tva. Cum se deduce tva-ul de pe factura de achizitie ? se amortizeaza in timp sau se deduce integral in luna achizitiei de catre intreprinderea individuala ?pretul masinii este de 13900 cu tva deductibil , masina fabricata in 2019 cu 155000km la bord.obiectul de activitate al intreprinderii individuale este de comert.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mitika255 , utilizator 12:12, 18 Noiembrie 2023
13900 CU TVA deductibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se deduce tva-ul auto? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa cumpar un autoturism second hand pentru firma mea,autovehicul ce va fi utilizat pentru deplasari in scop de job. Am gasit o firma ... (vezi toată discuția)
Reducerea profitului cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. apelez la ajutorul dumneavoastra pentru a-mi da cel mai bun sfat pentru a reduce baza de calcul pentru impozitarea venitului inregistrat de ... (vezi toată discuția)
Tva la achizitia unei masini pe firma Marius Iulian Ionescu Marius Iulian Ionescu Doresc să cumpăr o mașină și prețul este cu tot cu TVA. Ptr o firma noua neplatitoare de TVA ce înseamnă acest lucru și a doua întrebare..dacă firma ... (vezi toată discuția)