avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie ambalaj
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie ambalaj

Buna ziua !
Cum se va proceda de la 30.11.2023 cand se va plati garantia de 0.50 lei pentru ambalaj intr-un magazin mic . II voi incasa clientului garantia la cumpararea produsului ? Dar cand va veni cu ambalajul cum voi inregistra iesirea din casa a banilor pe care trebuie sa-i dau. Poate el nu a cumparat din magazinul meu , dar eu sunt obligat sa ii dau banii pe acel ambalaj .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:38, 23 Noiembrie 2023
daca sunteti inrolata in SGR, desigur! nu conteaza de unde a cumparat, dar ambalajul trebuie sa fie inscriptionat corespunzator. nu toate ambalajele sunt acceptate. cat despre modul de inregistrare/ recuperare, intrebati-va contabilul
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a nu servi un anumit client cris2d2 cris2d2 Va salut. Se da un spatiu comercial - comert cu amanuntul - in care un client care a cumparat un produs revine cu el cum ca vanzatorul l-a inselat, ca nu ... (vezi toată discuția)
Garantie ambalaj edit1948 edit1948 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in umatoarea problema : La un magazin cu amanuntul se vinde berea impreuna cu sticla. Sticla de bere este un ambalaj ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila ambalaj sgr productie paty@evstar paty@evstar Buna ziua. Am o neclaritate.Am nevoie de o monografie contabila pentru urmatoarea situatie (problema este legata de SGR). Trebuie sa realizam mai multe pachete ... (vezi toată discuția)