avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In firma noastra, din cauza dificultatilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In firma noastra, din cauza dificultatilor economice, ...

Buna ziua. In firma noastra, din cauza dificultatilor economice, s-a hotarat incetarea activitatii si inchiderea punctului de lucru. Pentru cei doi salariati pe care ii avem vom face actele pentru somaj. Intrebarea este daca in acest caz este necesara emiterea notificarii de 20 zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 20 Noiembrie 2023
Ar fi bine sa emiteti si sa le comunicati decizia de intrare in preaviz pentru inchiderea punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desface contract de munca! ctseximtrans ctseximtrans Buna ziua, Avem o firma de transport si din cauza crizei si a problemelor cu care ne confruntam suntem nevoiti sa desfacem contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Notificare angajat - desfiintare post AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, deoarece este pentru prima oara cand ma confrunt cu o astfel de situatie, as avea nevoie de cateva sfaturi: - societatea a decis sa isi ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru motive care nu tin de persoana salariatului elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, Vă rog să ma ajutați în următoarea problemă: Firma la care lucrez a avut un punct de lucru pe care l-a închis la sfârșitul lunii ... (vezi toată discuția)