avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va rog frumos sa ma informati ce cale sa urmez\":am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va rog frumos sa ma informati ce cale sa urmez":am vandut un ...

Va rog frumos sa ma informati ce cale sa urmez":am vandut un autoturism anul trecut în noiembrie cu contract de vânzare -cumpărare, inregistrat la primărie,asa cum ,,cere legea"".....,se vede ca noul proprietar nu a transcris masina,poate a și înstrăinat autovehicolul, cert este ca mie îmi vin amenzi din Europa ( ,de parcare,de autostrada, etc) ,ce pot sa fac în acest caz,nu este corect sa ma incarc cu toate aceste amenzi..ce as putea sa fac,?va rog sa ma ajutați.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:30, 21 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca trebuie sa mergeti cu toate documentele ce le detineti, incepind cu actul de vinzare-cumparare, la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina, dar noul proprietar nu a inscris-o pe numele lui. ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc amenzi? benqu86 benqu86 am vandut o masina am radiato de la primarie dar noul proprietar nu a transcris-o pe numele lui si mi-a venit o amenda acasa ce trebuie sa fac ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Amenzi italia. buna seara ! am o speta foarte complicata si nu ... Nero3 Nero3 Amenzi Italia. Buna seara ! Am o speta foarte complicata si nu stiu cui sa ma adresez. Speta incepe asa. Am avut in anul 2012 un autoturism care l-am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)