avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un model de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un model de adresa/cerere ...

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog cu un model de adresa/cerere pentru montarea unei oglinzi rutiere pe un drum national .La iesirea din firma noastra nu avem vizibilitate deloc si se petrec o sumedenie de accidente rutiere.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: David Larisa , utilizator 10:54, 21 Noiembrie 2023
Bună ziua! Nu este necesar un model anume de adresă. Faceți o adresă/sesizare normală în care descrieti tot ce credeti dumneavoastra ca este relevant, ii dati număr de inregistrare, semnata, stampilata si trimisă prin Posta Romană/curier cu confirmare de primire, sau mai simplu, scanata și pe mail. O zi frumoasă! P.s. la adresa puteți atasa si niște fotografii relevante.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2023
adrian@13, utilizator
Va multumesc frumos pentru raspuns!O zi minunata!
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2023
David Larisa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Semn de circulatie furat dupa accident! tzutzy16 tzutzy16 Buna ziua, In data de 1.06.2016 circulam pe strada Padesu ( sens unic) din Bucuresti cand din partea dreapta am fost lovit de o doamne care circula din ... (vezi toată discuția)
Neintelegere in caz de amiabila. ce pot face? CristianS1985 CristianS1985 Am fost implicat intr-un accident rutier minor, in urma cu ~2 luni de zile. Mergeam cu 95 kmph pe un drum european (limita 100kmph), pe banda doi insa eram ... (vezi toată discuția)