Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Pe o proprietate a parintilor mei decedati ( 0 casa si niste terenuri, aflate zona unei comune) nu am platit impozit mai multi ani. Am fost la primaria pe raza caruia se afla proprietatea si am solicitat calculul impozitului datorat. Suma rezultata este foarte mare si as dori sa stiu daca legea prevede ca impozitul datorat sa se plateasca doar pe ultimii 5 ani.
Multumesc
Buna ziua, legea nu prevede acest lucru dar daca Primaria va executa silit pentru plata sumelor restante de mai mult de 5 ani, puteti cere constatarea interventiei prescriptiei extinctive in instanta si anularea deciziilor pentru acele sume, astfel, ”scapand” de datoriile mai vechi de 5 ani. Atentie ca probabil aveti de plata si penalitati pentru sumele datorate de mai putin de 5 ani, acelea sunt de asemenea valabile.
Credite neachitate
tudor_a
Buna ziua
Am urmatoarea problema: sunt in imposibilitatea de a-mi plati ratele la niste credite de nevoi personale fara garantie.
Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Factura telefon
dan-d
contractul a fost facut de catre tatal meu in 2003 si inchis de catre firma de telefonie in 2004 din causa neachitarii acesteia .Suma este de circa 200 ron ... (vezi toată discuția)