avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se întâmplă în cazul în care nu se achita o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se întâmplă în cazul în care nu se achita o rata din ...

Ce se întâmplă în cazul în care nu se achita o rata din executarea silită?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:04, 22 Noiembrie 2023
Dacă debitorul nu plătește datoria, executorul judecătoresc va putea începe procedura de vânzare a bunurilor aflate in proprietatea debitorului..
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns maiami maiami As vrea sa stiu ce se intampla in situatia in care nu mai pot plati ratele pt un credit cu ipoteca , avand in vedere faptul ca la data acordari creditului ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)