avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitatea actualizarii schitei de cadastru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitatea actualizarii schitei de cadastru (termene)

Buna ziua,
Am o problema la bloc cu subsolul. Am depozitat obiecte langa locul de parcare, dar mi s-a prezentat un CF care la observatii zice “boxa serviciu adapost protectie civila”. Conform unor schite, acolo unde am depozitat trebuia sa fie o boxa, dar nu este. In cat timp este obligat proprietarul(constructorul) sa modifice schita de cadastru? Blocul este din 2016(si nu are nici usile glisante ale adapostului).
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 14:22, 25 Noiembrie 2023
Nu trebuie sa actulizeze nimic, Dezvoltatorul a fost obligat sa faca un adapost protectie civila.

Si daca nu era nimic nu aveati voie sa depozitati nimic acolo pe proprietatea comuna.
Nici pe locul de parcarenu puteti depozita nimic in afara de masina autoturism sau motocicleta sau remorca auto.
Presedintele blocului trebuia sa va someze sa ridicati ce ati depozitat acolo si sa va arunce tot daca nu va conformati sau sa va puna chirie (o suma enorma care sa duca laridicare) pe perioada cat stateau acolo lucrurile depozitate.

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Boxa de depozitare din blocurile noi Mirel Zamfir Mirel Zamfir Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti ce spune legislatia referitor la situatia boxelor de depozitare din subsolul blocurilor noi. In primul rand, boxele apareau in ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, unul din vecini de pe scara blocului si-a facut o boxa la subsolul blocului, in planurile blocului nu sunt prevazute spatii pt depozitare in ... (vezi toată discuția)