avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Este obligatorie autorizatia de construire la credit ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Este obligatorie autorizatia de construire la credit ipotecar? ...

Este obligatorie autorizatia de construire la credit ipotecar?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:45, 27 Noiembrie 2023
este in functie de bunul ce urmeaza a fi grevat de ipoteca. NCC specifica necesitatea descrierii cat mai complete a bunului ipotecat. restul tine de regulamentele interioare ale bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat cu credit ipotecar un imobil vechi.. vreau ... martzipan martzipan Buna ziua, am cumparat cu credit ipotecar un imobil vechi.. Vreau sa renovez, repar si reabilitez termic, Trebuie sa fac asta cu Autorizatie de Construire ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am cumparat un spatiu comercial de la o societate (achizitionat prin credit imobiliar) si am preluat ipoteca de care era grevat imobilul, devenind ... (vezi toată discuția)
Pasi executare apartament, terenuri , salariu, etc mariuspopescuro mariuspopescuro Initiez un alt caz si anume eventualitatea in care nu as mai plati ratele creditulurilor catre banca. Astfel: Am un credit ipotecar pe apartament si un credit ... (vezi toată discuția)