avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociaţii de proprietari / locatari După ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociaţii de proprietari / locatari După achiziționarea proprietății ...

Asociaţii de proprietari / locatari

După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost reevaluat și se încadrează într-o categorie de risc seismic. Care vor fi consecințele asupra creditului și relației cu banca?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 06:26, 23 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
banca e interesata sa primeasca dobanda pe banii imprumutati.....imobilul este asigurat cu PAD si facultativa la cel putin valoarea de rambursat

in functie de clasa de risc seismic vor creste costurile cu asigurarile......la clasa 1 mi se pare ca nu se mai poate face PAD iar cea facultativa probabil va vea un cost majorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar-bloc categoria de urgenta u1 c_andrei25 c_andrei25 In urma cu 10 luni, am cumparat prin Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care de curand am aflat de la administratorul asociatiei de propietari, a ... (vezi toată discuția)
Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari / locatari alexandru.22 alexandru.22 După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost ... (vezi toată discuția)