avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REPARAȚIA FAȚADEI BLOCULUI (din dreptul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REPARAȚIA FAȚADEI BLOCULUI (din dreptul apartamentului meu) TREBUIE FĂCUTĂ DE MINE SAU DE CĂTRE ASOCIAȚIE?

Bună seara!

În urma unei furtuni puternice a căzut in dreptul unui dormitor al apartamentului meu, o porțiune din fațada exterioară a blocului.
Mi s-a spus că dacă nu sunt membră a asociației de proprietari, trebuie să repar fațada din bani proprii.

REPARAȚIA FAȚADEI BLOCULUI TREBUIE FĂCUTĂ DE MINE SAU DE CĂTRE ASOCIAȚIE?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
Criticul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Criticul , utilizator 11:23, 24 Noiembrie 2023
Nu este o idee rea.

Alexandru Surcel a scris:

Și pentru că genul ăsta de idioți îmi sunt dragi, eu aș plusa și aș chema asociația în judecată să o oblig să repare fațada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, detin un garaj sub bloc, care are peretele exterior ... nemernicu91 nemernicu91 Buna seara, Detin un garaj sub bloc, care are peretele exterior pe latura blocului. Un vecin, fără sa ma întrebe dacă sunt de acord, a gletuit peretele ... (vezi toată discuția)
Fatada balcoane Alex Vanju Alex Vanju Bună seara! Am o întrebare legată de fațada balconului, adică mașina parcată într-o parcare amenajată, mai exact în curtea blocului de sub ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietara de 7 ani a unui apartament la etajul 4 ( ultimul ... Clearly Clearly Sunt proprietara de 7 ani a unui apartament la etajul 4 ( ultimul etaj de pe scara) si in debara am teava pluviala. In weekend, datorita ploilor si a ... (vezi toată discuția)