avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proces penal

În calitate de persoana vătămată la tentativa de tâlhărie, dosar aflat în camera preliminara, pot sa nu asist deloc la judecata? Exista vreun articol în acest sens?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Roman8888 , utilizator 12:49, 23 Noiembrie 2023
Este de preferat să vă prezentați măcar la primul termen de judecată. În rest, vă poate reprezenta avocatul ales. Dacă nu aveți unul, vi se va numi un avocat din oficiu.
Nu am... Mulțumesc

Dorin Voicilas a scris:

Este de preferat să vă prezentați măcar la primul termen de judecată. În rest, vă poate reprezenta avocatul ales. Dacă nu aveți unul, vi se va numi un avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie camera preliminara parte vatamata ariana03 ariana03 Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parte vatamata intr-un dosar de distrugere (incendiere imobil) si am primit o citatie pentru a ma prezenta la ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)
Daune morale copil gradinita Irina_sebea Irina_sebea Buna dimineata, Am avut un caz nefericit cu baiatul meu la o gradinita privata. Inculpata(directoarea gradinitei) s-a purtat foarte urat cu copii, in acest ... (vezi toată discuția)