avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort

Buna ziua,am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort,din astea simple. Ce autorizații îmi trebuie SI de unde?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 23 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin cu diverse dmhyou dmhyou intreb ptr parinti: as vrea sa deschid 'ceva' un magazin in care sa vand haine, papuci....... mama casnica si tata angajat are certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Doresc să-mi deschid un second hand Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua,Doresc să-mi deschid un second hand cu tot felul ce acte am nevoie? Și ce cod CAEN să-mi pun ? Mulțumesc (vezi toată discuția)