avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să-mi deschid un second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să-mi deschid un second hand

Bună ziua,Doresc să-mi deschid un second hand cu tot felul ce acte am nevoie? Și ce cod CAEN să-mi pun ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Silaghi Mircea , utilizator 08:33, 23 Iulie 2025
CAEN 4779 - Comerț cu amănuntul al bunurilor de ocazie

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]
Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic pe ea,și am suspendant activitatea ei.Am Codul CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate.Poate să rămână codul sau trebuie să-mi schimb CAEN-nul
Și aș vrea să vând și băuturi gen apa suc , energizant,bere fara alcool se poate vinde în magazine second-hand?
Va mulțumesc frumos.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic pe ea,și am suspendant activitatea ei.Am Codul CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse ... (vezi toată discuția)
Cod 4729 gargamella gargamella cod caen 4729.....pot deschide un magazin cu alimente vrac, ex; zahar,dulciuri,in special akum as vrea produse ptr sarbatori......spatiul il detine fratele ... (vezi toată discuția)
Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)