avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să-mi deschid un second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să-mi deschid un second hand

Bună ziua,Doresc să-mi deschid un second hand cu tot felul ce acte am nevoie? Și ce cod CAEN să-mi pun ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 18 Iulie 2025
CAEN 4779 - Comerț cu amănuntul al bunurilor de ocazie

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin tip consignatie mezgageza mezgageza ce trebuie sa infiintez daca vor sa vand produse cumparate din pietele din strainatate?(electronice,biciclete,schiuri etc.)SRL? AF? PF? este posibil sa vand ... (vezi toată discuția)
Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infintare bursa transporturi rutiere myagh86 myagh86 Buna ziua. Doresc sa infintez o bursa de transporturi rutiere de marfa intern si international. Noi prin intermediul acestei burse punem in lagatura cererea ... (vezi toată discuția)