avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Facturare abuziva a apei in sistem pausal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Facturare abuziva a apei in sistem pausal

Buna ziua,
Serviciul primariei de distributie a apei ma forteaza sa semnez un contract cu facturare in sistem pausal calculat la numarul de camere ale pensiunii pe care o detin, dar care nu functioneaza (este inchisa). Suma de plata este imensa si eu nu am optiunea de refuz pentru ca voi ramane fara apa.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- cum pot contesta o facturare abuziva a ceva ce nu am consumat si ce sanse am de castig ?
- cum pot sa fortez acest serviciu de distributie apa sa isi monteze un apometru si sa factureze exact ce consum ?
- am vreo sansa sa obtine o relatie contractuala corecta si nu abuziva ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: LivioA , utilizator 07:58, 24 Noiembrie 2023
Va adresati catre ANRSC . gasiti pe www.anrsc.ro emailil petitii@anrsc.ro s descrieti aacolo tot de la nume la localitate si problema dumneavoastra.
Va puteti adresa si protectia consumatorului www.anpc.ro si acestia vor analiza si daca nu esti de competenta lor (dar este) vor redirectiona catre ANRSC.
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
w_v_w_v, utilizator
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a montat pe țeava de apă rece un apometru pentru apă caldă, prin urmare consumul înregistrat nu este cel real. cum se poate rezolva situația? amk1243 amk1243 Vecinul a montat pe teava lui un apometru de apa calda pentru teava de alimentare cu apa rece, din acest motiv la el desi vin multe persoane consumul nu e cel ... (vezi toată discuția)
Din greseala s-au intentie a inchis apa la casa; buna ziua, avem ... NICUIOAN NICUIOAN Din greseala s-au intentie a inchis apa la casa; Buna ziua, Avem o casa particulara intr-un cartier si nu suntem membri la o asociatie facuta fantoma, de ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu formularea unei ... NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu formularea unei notificari catre apa canal ilfov si totodata sa ma indrumati ce pot face. Am sa va povestesc pe ... (vezi toată discuția)