avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont blocat brd. Am blocat din aplicație contul și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont blocat brd. Am blocat din aplicație contul și mai târziu ...

Cont blocat brd. Am blocat din aplicație contul și mai târziu am sunat la nr de pe card să-l blocheze și ei, ptr ca mi-au fost băgat în cont aproximativ 75000lei chipurile cadou de la prieteni, am scos 22000 lei le-am băgat în criptomonede dar în momentul când ma pus hackerul sa fac poza la card am încetat orice comunicare. Am raportat băncii aceste lucruri cu înregistrări screeningshoturi, mesaje etc, am fost la politie am dat declarații,Întrebare : banca nu vrea să-mi deblocheze contul ptr a avea acces la banii mei,nu și la sumele care mi-au fost puse în cont de asazisii prieteni
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:12, 24 Noiembrie 2023
Contul va ramane blocat daca e o cercetare penala în cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Blocare contul bancar pentru ca ai datorii la alta banca sandubogdan sandubogdan azi mi sa blocat contul la banca 1 pentru ca nu am platit ratele la banca 2, din cate stiam, poate sa iti opreasca 30% sau hai 50% din venit, credtitul a fost ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu alexa1305 alexa1305 buna seara.am si eu o mare problema.o banca la care sunt restanta a trimis firmei la care lucrez o hartie prin care cere poprire pe salariu.firma imi opreste ... (vezi toată discuția)