avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen PFA șofer pe o autoutilitara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen PFA șofer pe o autoutilitara

Buna ziua! Doresc sa activez ca PFA, mai precis șofer pe o autoutilitara de 3.5 t, la o firma de transport mărfuri, contra cost (transport comunitate EU)! Aș dori să știu ce cod CAEN este potrivit pentru această activitate si ce alte documente (in afara de permis) mai este necesar să îmi fie eliberate! Nu vreau sa ma angajez la ei, deoarece voi face doar 2-3 curse pe lună, nu îmi permite timpul mai mult!
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Calin Marius , utilizator 00:05, 25 Noiembrie 2023
Folosiți codul caen 4941.
Mulțumesc!
Având acest cod CAEN pot sa închei un contract de colaborare cu firma care presteaza efectiv serviciul de transport?
Veți semna un contract de prestari servicii între dumneavoastră pfa și beneficiar.
Obiectul contractului îl constituie serviciile sofer. Va obligati sa efectuați transportul numai în interesul serviciului. Aici detaliați clar ce veți face....
Durata va fi de un an începând de la data....
Pretul va fi de .. lei lunar sau pe cursa. Plata se va face în contul pfa-ului numărul.... pana la data de... , cu condiția ca dumneavoastră sa emiteți factura pana la data de...... Înainte de factura între dumneavoastra și beneficiar se va semna un raport de activitate. În baza lui completând apoi dumneavoastră factura.
Veți trece in contract la acest punct ca, în cazul majorărilor pretului, veți anunta in scris beneficiarul cu 15 zile înainte de intenția dumneavoastră iar beneficiarul trebuie ca în 5 zile sa va notifice in scris daca dacă accepta sau nu.
Veți trece in contract detaliat si obligatiile părților.
Mulțumesc frumos pentru detaliere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Transport marfa perisabilă Emilia Anca Emilia Anca Bună ziua dețin un srl și vreau să fac transport extern marfa perisabilă mai exact fructe și legume .Dețin o autoutilitara de 3.5 t .ms (vezi toată discuția)
Pfa transport local de marfuri OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, as dori sa achizitionez o autoutilitara pana in 3.5 tone, cu care sa efecutez transport local de marfuri. Ceea ce ma intereseaza este daca am nevoie ... (vezi toată discuția)