avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am și eu o problema mai complicata!!Acum 3 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am și eu o problema mai complicata!!Acum 3 ani am ...

Buna ziua! Am și eu o problema mai complicata!!Acum 3 ani am avut accident din vina mea,mi sa anulat temporar permisul! Permisul fiind eliberat de Anglia,a fost trimis acolo! Acum am reușit să obțin dreptul de a conduce! Problema este că trebuie să depun dosarul pentru permis Românesc!! Eu fiind grav accidentat 1 an de zile,nu mă mai interesat permisul,dar acum vreau sal redobândesc și m-am trezit că cere numărul permisului englezesc!! Unde/ cum îl pot afla,daca eu nu am documentul/ poze nimic!! Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:44, 24 Noiembrie 2023
Trebuie sa va recuperați acel permis din Anglia, el nu s-a anulat, doar dreptul de circulație în România, pe un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)