avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De cate ori vom mai fi citati pana la o hotarare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De cate ori vom mai fi citati pana la o hotarare?

Buna ziua, am formulat o cerere de chemare in judecata, parat asociatia de proprietari, pentru anulare Proces Verbal AG. Am primit primul termen in aprilie 2024. Dovezile sunt clare, dupa parerea mea, nu s-a respectat procedura de convocare si reconvocare iar hotararile incalca legea. Cam cat dureaza si cate termene vor mai fi pana la o hotarare?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
gev, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:20, 24 Noiembrie 2023
Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta de judecata.
Depinde de probele care vor fi administrate,de apărările făcute de partea adversa etc.Nu există reguli fixe privind durata,nr de termene,,etcetc.Csnd întrați în, ,,malaxorul"justitiei orice calcule privind durata sunt ipotetice..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunarea generala reconvocata. mira55 mira55 La asociatia noastra de proprietari a fost convocata adunarea generala pe data de 15 aprilie 2010 dar din lipsa de forum a fost reconvocata. Din motive care il ... (vezi toată discuția)
Reconvocare a.g. intr o asociatie de proprietari poate fi reconvocata ... eugarizan eugarizan Reconvocare A.G. intr o asociatie de proprietari Poate fi reconvocata o A.G. intr un interval de o ora ? adica este convocata pentru data de , ora 12 ... (vezi toată discuția)
Urgentare termen de judecata jacquelline jacquelline Buna ziua! Ce presupune urgentarea unui termen de judecata? Imi puteti da baza legala? Se poate da o sentinta judecatoreasca la primul termen? (vezi toată discuția)