avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara , Daca angajatorul meu are sa imi plateasca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara , Daca angajatorul meu are sa imi plateasca mai multe ...

Buna seara ,
Daca angajatorul meu are sa imi plateasca mai multe salarii iar instanta incuviinteaza ca firma sa imi plateasca salariile, respectiv 3 luni de medical .
Actiunea se poate indrepta si catre administratorul firmei care este si patronul firmei intrucat din cate am inteles firma are multe popriri pe cont.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:03, 26 Noiembrie 2023
Executarea se va face pe bunurile societatii , nu impotriva patronului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire nramona nramona Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o societate comerciala ce nu vireaza o treime din salarul unui angajat dupa ce se infiinteaza poprirea? marioaramuntean marioaramuntean Am infiintat o poprire la un debitor pentru amenzi la societatea unde lucreaza. Patronul societatii a virat o treime din salariul angajatului pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Probleme credit bancar Alex47 Alex47 Buna ziua, Am o problema - in urma cu cativa ani (perioada 2006 - 2007)impreuna cu cativa colegi de la locul de munca unde lucram in aceea perioada am facut ... (vezi toată discuția)