avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitul pe tranzactie a unui imobil deținut de 1 an?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitul pe tranzactie a unui imobil deținut de 1 an?

Buna seara!,
Imi puteti spune, va rog,cat o sa fie impozitul pe tranzactie a unui imobil deținut de 1 an ,din ianuarie 2024?
3% sau 5%?
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:02, 27 Noiembrie 2023
3%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil între doua firme cora.construct cora.construct Buna ziua , sunt o persoana juridica platitoare de TVA care doresc sa vand un imobil nou unei alte persoane juridice platitoare de tva . Intentionam ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dețin un imobil moștenit de la bunicii mei. bunicii ... Amalia2023 Amalia2023 Calcul impozit la vânzarea unui imobil mostenit Bună seara! Dețin un imobil moștenit de la bunicii mei. Aceștia au decedat în anul 2014, respectiv ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva imobil. MateiOvidiu MateiOvidiu 1. In Mai 2022 Am platit avansul pentru un imobil de pe SRL. Fiind o tranzactie imobiliara intre 2 firme, s-a aplicat taxare inversa, deci nu s-a platit ... (vezi toată discuția)