Bună , am o fetiță de 6 luni , și fostul concubin mă tot amenință ca mi-o ia sau ca ma da in judecata , i-am zis sa ma dea ca sa facem toate demersurile , nu imi plătește pensie alimentară și am încercat sa stabil de comun acord programul dar vadă ca nu este mulțumit deloc , mă sună în fiecare zii și îmi cere poze non stop cu ce face fata , nu suntem căsatoriti , el in trecut mă bătut când eram gravidă și am decis sa plec , când am născut a recunoscut fata , m-am mutat la țară unde am toate condiitile ca la oraș , și îmi tot reproșează ca eu las fata singură în casă în condițiile în care eu stau cu 2 mătuși de ale mele . Fata doarmea i-am dat să mănânce și i-am făcut băiță : și eu după accea la ora 21:00 ( și am ajungă înapoi la 21:50 , am simțit nevoia să ies un pic chiar dacă stau la curte ) am fost să îmi iau o cafea și un pachet de țigări , el între timp m-a tot sună și eu nu îi răspundeam , când am ajuns aproape de casă el era la mine pe stradă și m-a aștepta filmându-mă , eu am fugit repede în casă ( eram cu mașina ) și el a intrat peste noi , am sunat la 112 au venit și de atunci îmi spune ca dacă nu îl las să o vadă când vrea el mă în judecată și îmi ia copilul ca eu plec de acasă și ca îl las singur( pe timpul zile suntem doar noi două ca cele 2 mătușii sunt la muncă până la ora 17;00 ) cum aș putea să procedez , poate să mi-o ia ? Nu știu ce să mai fac , simt ca cedez , separt ca îmi amenință familia ca mă urmărește să vadă ce fac unde mă duc după ce adorm copilul . Am zis ca nu o sa il mai las sa o vadă deloc și sa deschidă el procesul .. va mulțumesc și îmi cer scuze de acest roman .
Nu v-o ia nimeni, sa va dea in judecata pt program, pt ca trebuie sa aibă un program, u sa va sâcâie intr-una. Spuneți asta la proces, sa stabilească și un program pt telefoane