avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună , am o fetiță de 6 luni , și fostul concubin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună , am o fetiță de 6 luni , și fostul concubin mă tot ...

Bună , am o fetiță de 6 luni , și fostul concubin mă tot amenință ca mi-o ia sau ca ma da in judecata , i-am zis sa ma dea ca sa facem toate demersurile , nu imi plătește pensie alimentară și am încercat sa stabil de comun acord programul dar vadă ca nu este mulțumit deloc , mă sună în fiecare zii și îmi cere poze non stop cu ce face fata , nu suntem căsatoriti , el in trecut mă bătut când eram gravidă și am decis sa plec , când am născut a recunoscut fata , m-am mutat la țară unde am toate condiitile ca la oraș , și îmi tot reproșează ca eu las fata singură în casă în condițiile în care eu stau cu 2 mătuși de ale mele . Fata doarmea i-am dat să mănânce și i-am făcut băiță : și eu după accea la ora 21:00 ( și am ajungă înapoi la 21:50 , am simțit nevoia să ies un pic chiar dacă stau la curte ) am fost să îmi iau o cafea și un pachet de țigări , el între timp m-a tot sună și eu nu îi răspundeam , când am ajuns aproape de casă el era la mine pe stradă și m-a aștepta filmându-mă , eu am fugit repede în casă ( eram cu mașina ) și el a intrat peste noi , am sunat la 112 au venit și de atunci îmi spune ca dacă nu îl las să o vadă când vrea el mă în judecată și îmi ia copilul ca eu plec de acasă și ca îl las singur( pe timpul zile suntem doar noi două ca cele 2 mătușii sunt la muncă până la ora 17;00 ) cum aș putea să procedez , poate să mi-o ia ? Nu știu ce să mai fac , simt ca cedez , separt ca îmi amenință familia ca mă urmărește să vadă ce fac unde mă duc după ce adorm copilul . Am zis ca nu o sa il mai las sa o vadă deloc și sa deschidă el procesul .. va mulțumesc și îmi cer scuze de acest roman .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 27 Noiembrie 2023
Nu v-o ia nimeni, sa va dea in judecata pt program, pt ca trebuie sa aibă un program, u sa va sâcâie intr-una. Spuneți asta la proces, sa stabilească și un program pt telefoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti in comun fara program de vizita Simona-ym Simona-ym Buna ziua. in urma divortului am obtinut custodia comuna a copilului dar nu avem un program de vizita stabilit din cauza timpului in care tatal este mai mult ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca tatal sa isi viziteze fiica numai in prezenta mea, a mamei? DREX DREX Buna ziua, ma numesc Camelia, am 40 de ani si acum 5 ani am cunoscut un om deosebit, ziceam eu, dupa aproape un an ne-am casatorit. Sotul meu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fostul intarzie? cristinica11 cristinica11 Buna ziua, am o hotarare definitiva prin care fostul are dreptul sa ia copilul de 3 ani la domiciliul sau de vineri ora 10 -duminica ora 19. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)