avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus dupa cateva beri si in etilotest a iesit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus dupa cateva beri si in etilotest a iesit 0.47 ,prima ...

Am condus dupa cateva beri si in etilotest a iesit 0.47 ,prima mostra de sange a fost la 3 ore dupa ce am consumat ultima bere,la cat sa ma astept la sange?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 10:15, 1 Decembrie 2023
Suficient cât sa fie un dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice ContSters229770 ContSters229770 Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum o saptamana am fost oprit de politie si testat ... Cristipaul13 Cristipaul13 Buna ziua. Acum o saptamana am fost oprit de politie si testat cu aparatul etilotest,iar rezultatul fiind 1.64. Mentionez ca eu nu am consumat nimic alcool in ... (vezi toată discuția)