avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Salutare! Îmi puteți spune ce legi trebuie urmate ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Salutare! Îmi puteți spune ce legi trebuie urmate în cazul ...

Salutare! Îmi puteți spune ce legi trebuie urmate în cazul în care vreau să vând tricouri cumpărate de la un furnizor (nu alibaba sau Aliexpress) si pun artworkuri cu trupa mea. Adică efectiv dacă vând merchandise cu textile.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:46, 5 Decembrie 2023
Pentru inceput, legea 64/1998

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe trebuie plătite dacă le vând pe asociație? Eduard Flavius Eduard Flavius Salutare! Dacă vreau să iau tricouri de la un furnizor de tricouri (nu Alibaba sau Aliexpres) si vreau să pun artworks pe ele cu imprimantă si presă ... (vezi toată discuția)
Pot face dropshiping pe olx cu produse de pe aliexpress? Alex101015 Alex101015 Salutare tuturor, am și eu o întrebare, dacă eu vreau să cumpăr de pe aliexpress ceva și apoi să îl vând pe olx.ro fără să am produsul acela adică ... (vezi toată discuția)
Logo pentru tricouri Alex Moga Alex Moga Buna ziua, Vreau sa fac un design pentru un tricou, unde sa folosesc un desen cu o balena si urmat de literal \"ciaga\", a se citii \"Balenciaga\". Vreau ... (vezi toată discuția)