avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract retroactiv prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract retroactiv prestari servicii

Buna ziua
Am inceput sa lucrez (sunt PFA) cu un client nou din ianuarie 2023 si am emis mai multe facturi lunare de atunci. Am omis din lipsa de timp insa sa fac un contract cu el (trebuie sa redactez un contract in engleza).

Pot sa intru in legalitate cu un contract care sa acopere si facturile emise pana acum? Adica sa scriu in contract ca e valabil retroactiv de la 1 ianuarie 2023, desi e semnat luna asta?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:36, 30 Noiembrie 2023
da se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa si deschidere srl (retragere dividende) AlexDanMatei AlexDanMatei Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati sa clarific 2 aspecte: 1) Momentan sunt PFA norma pe venit in domeniu IT si la finele lunii octombrie am depasit ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune a drepturilor de autor ClaudiuOvi ClaudiuOvi Buna ziua! Am inceput sa scriu pentru diferite publicatii internationale si sunt platit pentru asta. Vreau sa imi declar veniturile, insa pentru asta mi-ar ... (vezi toată discuția)
Probleme colaborare intre pfa si srl alxm alxm Buna ziua, In urma cu un an si jumatate, am fost angajat de o firma cu un contract de munca part-time, dar mi s-a cerut sa deschid si un PFA pe norma de ... (vezi toată discuția)