avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna .O intrebare suntem mutati din România sí vrem ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna .O intrebare suntem mutati din România sí vrem sa renuntam ...

Buna .O intrebare suntem mutati di Románia sí vrem sa renuntam lá alocatia copilului stie cineva cei de facut
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 17:43, 2 Decembrie 2023
Se adreseaza o cerere de suspendare a platii alocatiei catre Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS) , formularul il regasiti in acest link [ link extern ] . ,
anexând copii după cartea de identitate și certificatul de naștere al copilului
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am si eu o intrebare in privinta platilor retroactiv ... ValentinaC123 ValentinaC123 Buna tuturor. Am si eu o intrebare in privinta platilor retroactiv a alocatiei de stat pentru copil minor. Am depus cerere, dar Agentia nu a efectuat plata ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru un copil nascut in italia ParaschivMihai ParaschivMihai As vrea sa stiu daca sotia mea a născut in Italia dar le fac certificat de nastere on romania pot beneficia de acea alocatie de 200 de lei ??? Datimi un ... (vezi toată discuția)
Alocație pentru copil Gicu77 Gicu77 Eu, soția mea, și copilul nostru minor - toți suntem cetățeni români, cu domiciliul în Romania, dar reședința în Ucraina, copilul este născut în ... (vezi toată discuția)