avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... decizie de plata de la conducerea asociatiei pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

decizie de plata de la conducerea asociatiei pentru locatari.

Buna seara,
Proprietarul unui apartament de la parterul blocului (bloc vechi de pe vremea lui Ceausescu) a facut unele lucrari/inlocuiri la tevile pe care vine agentul termic. Acele tevi se afla sub podeaua apartamentului sau. Pe acele tevi vine agent termic pentru 15 din cele 20 de apartamente ale blocului. La sfarsitul lucrarilor conducerea asociatiei a impartit totalul cheltuielilor la totalul metrilor patrati al celor 15 apartamente si a cerut fiecarui apartament sa plateasca proportional cu suprafata incaperilor (camera, baie, bucatarie) care sunt incalzite cu agent termic care vine pe acele tevi.
Practic ne-a pus in fata faptului inplinit fiecare proprietar al celor 15 apartamente trebuie sa plateasca o anumita suma. Vreau sa va intreb e normal asa ceva? Nu trebuia inainte sa se comunice tuturor ca e nevoie de aceasta lucrare si sa se dea ocazia sa se caute diferite firme care sa oferteze acea lucrare si mai pe urma sa se aleaga firma cu oferta cea mai buna? Cum se poate contesta aceasta decizie a asociatiei?

Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Sadams, utilizator

Alte discuții în legătură

Ne incalzim locuinta cu centrala termica proprie, dar platim si societatea de termoficare lidiaionescu lidiaionescu Buna ziua! De un an mi-am instalat in apartament centrala termica proprie si m-am deconectat de la sistemul centralizat. Intrucat bucataria este traversata ... (vezi toată discuția)
probleme asociație de propietari Valutzuu Valutzuu Bună ziua , am probleme cu asociația de proprietari și cu proprietarii aferenți coloanei unde locuiesc. Problema sta cam așa, sunt proprietar al unui ap ... (vezi toată discuția)
Plata la regii locale cu centrala proprie de apartament Angela_Angy Angela_Angy Buna ziua , locuiesc intr-un apartament cu centrala proprie si pe langa plata a ceea ce consum mai vin si taxe de la regia locala pt incalzire ( tevile de la ... (vezi toată discuția)