sall ...am si eu o intrebare... suntem o asociatie de proprietari pe scara,adiministratorul vrea sa se retraga.... ce pasi sunt de urmat pentru a schimba adresa asociatiei si a preda sarcinile altei persoane?
Aceasta este adresa de corespondenta a asociatiei, nu adresa care o identifica ca unica.
Deci comitetul executiv poate face un PV cu schimbarea acestei adrese, stergand pur si simplu numarul apartamentului Dv. si in toate contractele pe care le va face asociatia sa specifice casuta postala a asociatiei pe care chiar sa o si infiintati. Asa scapati de griji.
ma mir ca judecatorul delegat a aprobat adresa asociatiei ca fiind adresa dvs...
daca cele pe care le relatati sint reale trebuie schimbat statutul si ptr aceasta trebule acordul a 2/3 din proprietari in adunare generala
de regula se prezinta exact ce este sediul(boxa,uscator,spatiu amenajat)
Asa este. Trebuie modificat statutul cu tot tabietul. La noi era adresa Asociatia xxx, Strada A. P. nr 21-23. Fara bloc, scara, etaj, apartament. Am facut schimbarea statutului cu alt continut conform legislatiei actuale (cel vechi era din 1997). Acesta a fost scopul schimbarii statutului. Dar cand am ajuns la judecatorul delegat ne-a dat dosarele inapoi sa stabilim exact adresa asociatiei, nu asa cu 21-23, fara celelalte amanunte.
Am revenit dupa o saptamana cu adresa; stada A.P. nr 21 , bloc 7, scara B, etaj 1, spatiu amenajat (fost uscator). Se poate si spatiu amenajat(fosta boxa), spatiu amenajat (fost hol), spatiu inchiriat, etc.
Acum trebuie sa cautati un spatiu. Convocati adunarea generala si modificati statutul ca doar deabia l-ati facut si aveti dexteritate.
In dosarul asociatiei mele adresa acesteia se limiteaza la nr. scarii.
Nu ni s-a cerut identificarea in scara a locului unde se afla asociatia, nici numar de apartament, nici boxa sau uscator.
Parerea mea este sa nu se mai complice cu schimbarea statutului si acordului de asociere. E mai mare daraua ca ocaua.
Exact, administrez acum o asociatie desprinsa dintr-una mai mare cu 6 ani in urma, insa de administrat a fost administrata tot de administratorul vechi. La inceputul lunii iunie 2009 s-a dorit desprinderea totala, niste cunostinte din bloc mi-au propus sa ma ocup de administrarea acestei asociatii, apoi am fost angajat de com. executiv. Cand m-am uitat in acte, adresa as. prop. era: str...., bl. ..., et. 3, ap. 10. ( adresa presedintelui). Intre timp am amenajat la et. 10 uscatorul si acum as. are un sediu pe cinste.
Drept sa va spun si pe mine ma bate gandul ca la AG din aceasta luna sa propun schimbarea adresei, cu toate ca din cate stim una este adresa sediului social si alta este a punctului de lucru. Oricum, trebuie sa intram in normalitate cu toate ca totul se petrece in aceeasi scara de bloc. Totusi...!