avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara. Am achizitionat un apartament de la un ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara. Am achizitionat un apartament de la un dezvoltator ...

Buna seara. Am achizitionat un apartament de la un dezvoltator am antecontract si am achitat avansul.intre timp dezvoltatorul a vandut altei persoane imobilul fara sa ma anunte si a intrat in insolventa. ma pot inscrie la masa credala?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:11, 5 Decembrie 2023
Buna ziua!
Va puteti inscrie deoarece are datorii la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei facturi cu un dezvoltator in faliment seti seti Ce se intampla cu un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament insotit de o factura fiscala prin care cumparatorul se obliga sa achite contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Insolventa constructor Ioan Claudiu Ioan Claudiu Buna, Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pt. un apartament de la un dezvoltator care intre timp a intrat in insolventa ( ceruta chiar de el ), ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar ContSters134651 ContSters134651 Am obtinut in instanta sechestru judiciar asupra unui imobil din al carui pret am achitat 90%.Nu s-a incheiat contr. de v-c pt. ca dezvoltatorul nu s-a ... (vezi toată discuția)