avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata la banca părinții decedati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata la banca părinții decedati

Bună am și eu o întrebare tata o murit mama o murit, tata are o rata la banca și are asigurare pe viata dar problema ii ca e la executor ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2023
Mariuscmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:22, 5 Decembrie 2023
Am fost la banca și am dat certificatul de deces o făcut o copie și o zis ca este asigurat pe viata și o zis ca nu poate sa închidă creditul ca este la executor judecătoresc și o zis ca trebe sa aștept răspuns de la București unde au sediu de la banca. Și vreau sa știu dacă poate sa închidă creditul dacă ii la executor judecătoresc creditul are asigurare pe viata
Se poate sa nu il fi plătit pana la deces și atunci nu a platit nici asigurarea.
Banca nu închide creditul pana nu plătește cineva...fi moștenitorul, fie asigurătorul. Mergeti la avocat ca să se intereseze care e situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Credit facut si neplatit de cel care a folosit suma encutu encutu Daca in urma cu 5 ani tatal meu vitreg a facut un credit pt una din fiicele din prima casatorie si la un an dupa a murit,mama mea care nu a avut nici o treaba ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)