avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! In certificatul de urbanism scrie ca si citez: ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! In certificatul de urbanism scrie ca si citez: "Cladirile ...

Buna! In certificatul de urbanism scrie ca si citez: "Cladirile se vor retrage fata de limitele laterale ale parcelei cu cel putin 1/2 din inaltimea la cornisa, dar nu mai putin de 3 metri. Retragerea fata de limita posterioara a parcelei va fi egala cu 1/2 din inaltimea la cornisa masurata in punctului cel mai inalt fata de teren, dar nu mai putin de 5 metri."
Aceasta inseamna ca la o casa ce ajunge cu inaltime la cornisa de 10 metri sa spunem, atat eu, cat si vecinul, suntem obligati sa construim casa la minimum 5 metri, jumatate din inaltimea de la cornisa?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:02, 8 Decembrie 2023
o explicatie buna gasiti aici [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare certificat urbanism. doresc să construiesc o casa, ... forin_04 forin_04 Interpretare certificat urbanism. Doresc să construiesc o casa, însă deschiderea la strada este de 12.4 metrii, ceea ce este ok, însă în certificatul de ... (vezi toată discuția)
Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj in fata casei. Pentru acest lucru am inceput demersurile pt a obtine o autorizatie de construire. Am obtinut ... (vezi toată discuția)