avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere repunere pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere repunere pe rol

Cerere repunere pe rol
Buna ziua, imi poate da cineva un model pentru o cerere de repunere pe rol, a procesului caruia i-a fost amanata pronunţarea în cauză la data de 22.12.2023? "Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei". Procesul este in baza recalcularii pensiei mele de intretinere, prin dispozitiile articolului 499 alineatul 3 din Codul civil, eu fiind reclamant si vreau sa fie repusa pe rol pentru a depune acte suplimentare, relevante procesului. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
bocutant33, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:36, 10 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Catre,
Tribunalul/Curtea de apel.....
Ref.dos.nr.....
Subsemnatul....prin prezenta va solicit repunerea cauzei pe rol deoarece apreciez necesara completarea probei cu înscrisuri administrata în cauza cu următoarele înscrisuri anexate.

Data, numele și semnătura.

Si anexati efectiv documentele pe care doriți sa le aibă în vedere instanta.
Trebuie sa convingeți foarte bine instanta ca acele documente cu necesare pentru a repune cauza pe rol.
Multumesc. Este posibil daca depun documentele cum le-am depus pana acum la dosar, ca judecatoria sa demareze fara cerere din partea mea repunerea pe rol?
Orice e posibil. Dar e destul de puțin probabil.
Șanse foarte mici ..Doar dacă judecătorul ar considera din proprie inițiativa ca au fost omise probe incuviintate sau ca ar trebui administrate probe suplimentare pentru a se pronunța ar putea repune pe rol dosarul.Dvs puteți sa încercați
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a procesului atomol atomol Instanta de judecata poate sa repuna pe rol procesul civil dupa ce la ultima infatisare a spus sentinta in pronuntare? Mise pare dubioasa rau aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt inscrisuri? KLTM KLTM Probele audio sunt inscrisuri la un dosar ? Adica, daca se cere incuviintarea lor ca proba se cere ca inscris sau cum se cere incuviintarea lor? Multumesc. (vezi toată discuția)
Nepronuntarea asupra unei cereri de incuvintare probatoriu poate ... Antik Antik Nepronuntarea asupra unei cereri de incuvintare probatoriu poate atrage nulitatea incheierii de sedinta ? Am depus o cerere de repunere pe rol a unui ... (vezi toată discuția)