Cerere repunere pe rol
Buna ziua, imi poate da cineva un model pentru o cerere de repunere pe rol, a procesului caruia i-a fost amanata pronunţarea în cauză la data de 22.12.2023? "Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei". Procesul este in baza recalcularii pensiei mele de intretinere, prin dispozitiile articolului 499 alineatul 3 din Codul civil, eu fiind reclamant si vreau sa fie repusa pe rol pentru a depune acte suplimentare, relevante procesului. Multumesc.
Catre,
Tribunalul/Curtea de apel.....
Ref.dos.nr.....
Subsemnatul....prin prezenta va solicit repunerea cauzei pe rol deoarece apreciez necesara completarea probei cu înscrisuri administrata în cauza cu următoarele înscrisuri anexate.
Data, numele și semnătura.
Si anexati efectiv documentele pe care doriți sa le aibă în vedere instanta.
Trebuie sa convingeți foarte bine instanta ca acele documente cu necesare pentru a repune cauza pe rol.
Multumesc. Este posibil daca depun documentele cum le-am depus pana acum la dosar, ca judecatoria sa demareze fara cerere din partea mea repunerea pe rol?
Șanse foarte mici ..Doar dacă judecătorul ar considera din proprie inițiativa ca au fost omise probe incuviintate sau ca ar trebui administrate probe suplimentare pentru a se pronunța ar putea repune pe rol dosarul.Dvs puteți sa încercați