avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am achizionat soft specializat pe pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am achizionat soft specializat pe pfa

Buna ziua
In 2022 am achizionat in rate,pentru activitatea pe care o desfasor(cod caen 7410-design specializat), un soft specializat CAD in valoate de 7070 euro. In ce categorie este incadrat in registrul inventar si cum poate fi dedus in cheltuielile PFA
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen grafic designer pt pfa Iulian_Min Iulian_Min Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Site anunturi cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt PFA si am urmatoare coduri CAEN: - 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe (activitate principala) - ... (vezi toată discuția)