avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua! un salariat nu a solicitat drepturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua! un salariat nu a solicitat drepturile salariale de ...

buna ziua!
un salariat nu a solicitat drepturile salariale de peste 5 ani .se pot prescrie aceste drepturi salariale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 13 Decembrie 2023
Dreptul la actiune in instanta se prescrie in termen de 3 ani de la data de cand trebuia platit salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia drepturilor la concediu de odihna gabdyd gabdyd Suntem pe codul vechi, vreau sa cer drepturi CO si salariale care sunt prescrise practic raportat la data la care trebuiau efectuate dar nu au trecut 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neplatite cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. care este termenul maxim in care poti solicita instantei sa ti se plateasca drepturile salariale care nu au fost platite de angajator inainte de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale prescrise sau nu ? fbogdan fbogdan Va rog ajutati-ma! Mi-am dat demisia incepand cu 26.02.2008. Decizia de desfacere a contr.de munca e in 28.02.2008. Nu mi-au platit salariul prin card iar la ... (vezi toată discuția)