avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara.In 2007 am facut un credit cu fosta soție ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara.In 2007 am facut un credit cu fosta soție in franci ...

Bună seara.In 2007 am facut un credit cu fosta soție in franci elvetieni.la 1,88 lei azi 5.2 lei...am platit o perioada până am divortat in 2011....până in 2017 am mai fost executat si sa retinut din salariu. Din 2017 pana azi nu au mai putut opri nimic datorită pensie alimentere.Cum pot face contestatie la executare,?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:14, 19 Decembrie 2023
pe ce motiv ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe tot salariu mariapopa1975 mariapopa1975 Am un credit la banca editat ,platit la zi din 2008 de 137 franci iar in 2012 septembrie nu am mai putut sa platesc pana in ianuarie cand am platit cate 200 ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu petre14 petre14 Buna ziua, Am o poprire pe salariu si vreau sa ma lamuriti daca e legala. Am un salariu net de 946 lei si 216 lei tichete de masa. In urma divortului am ... (vezi toată discuția)
Somatie executare ecaterinaradu ecaterinaradu buna seara sotul meu a facut un credit in franci in anul 2008 iar eu, sotie, l-am girat. Am platit ratele la timp pana in luna august 2012 cand rata deja se ... (vezi toată discuția)