avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. am urmatoarea situatie: -salariat din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. am urmatoarea situatie: -salariat din REPUBLICA MOLDOVA, ...

Buna seara.
am urmatoarea situatie:
-salariat din REPUBLICA MOLDOVA, sofer care face curse in afara tarii.
-are aviz de munca pentru lucrator permanent obtinut inainte de angajare
-contract de munca pe perioada determinata, prelungit pana in prezent
-in prezent are permis de sedere care urmeaza sa expire odata cu exiparea CIM-ului si expira si perioada maxima de 3 ani pentru CIM determinat.
Salariatul are nevoie de prelungirea CIM-ului pentru a i se obtine un nou permis de sedere
Avand in vedere ca toate aceste aspecte, este legal sa i se faca, inainte de expirarea contractului, modificarea CIM din durata determinata in durata nedeterminata?
Va rog daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 16 Decembrie 2023
Da, este legal sa i se faca, inainte de expirarea contractului, modificarea CIM din durata determinata in durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca-cetatean strain Daliborka Daliborka Buna ziua am o speta mai aparte am angajat in luna septembrie un domn din Sri Lanka pe per determinata, contractul de munca expira in 30.03.17; domnul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)