avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am făcut o gafă foarte mare și am condus câțiva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am făcut o gafă foarte mare și am condus câțiva metri cu ...

Am făcut o gafă foarte mare și am condus câțiva metri cu alcool 1.24 la fiola sunt la prima abatere la ce mă pot astepta mo dus la inml și la câteva zile am platit eu rezultate au trecut 10 zile și tot nu mă chemat să dau declarație și asta este pt prima oara în viață am permis cat b de 8 ani fara accidente cazier curat și nici amenzi nu am avut și cât C de aproape 1 an
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 16 Decembrie 2023
Greseala se plateste ..

Cum se pedepseste conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive (thc). cum aș putea să ies cât mai bine și cât mai rapid din această situație? Seey2k Seey2k Bună ziua. Am fost oprit recent de un echipaj de politie, fumasem dintr-o țigară cu marijuana, am suflat în fiola, alcoolemia fiind 0, dar testandu-ma cu ... (vezi toată discuția)
Condusul fara permis si sub influenta alcoolului oli86 oli86 Buna seara. Am condus fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, ma oprit politia si am avut 0,80 alcool in aerul expirat. oare poate cineva sa imi ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)