avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună dimineața! Am primit o creanță de la Telekom ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună dimineața! Am primit o creanță de la Telekom că nu ...

Bună dimineața! Am primit o creanță de la Telekom că nu am platit suma de 55,31 lei în /luna 10.2022. Eu le am explicat că pe email nu am primit nimic de e când m am portat de la ei. Portarea a avut loc în data de 20.0.9.2022 . De atunci eu nu am primit absolut niciun preaviz sau facturi restante. Ei insistă că au trimis și acum au dat pe email o factura din data de 19.09.2022. Acum sunt datoare la agentia de recuperări o sumă de bani de atunci..Ce ar trebui sa fac mai departe? Cum as putea dovedii că ei nu au trimis nimic pe email după ce m am portat in alta rețea?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:19, 22 Decembrie 2023
Platiti acea factura de 55 de lei și gata.
Este factura de 55 lei de un an de zile au zis..Suma este mai mare acum

gi-jane2 a scris:

Platiti acea factura de 55 de lei și gata.

Suma este derizorie, cel mai rentabil este să o plătiți.
Mă gândesc că nu vreți să vă judecați pentru câțiva lei. Nici nu găsiți avocat să accepte proces pentru creanță de 55 lei.
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta - abonament telekom CosminAdrian CosminAdrian Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul ... (vezi toată discuția)
Bună seara vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră ... mpaul1952 mpaul1952 Bună seara Vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră la următoarea speță: A. Telekom mi-a calculat abuziv și eronat facturile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)