avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ordonanta ,,trenulet\'\' 25% participare la vot
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ordonanta ,,trenulet'' 25% participare la vot

Buna ziua,
Detin 50% drept de participare intr-o societate cu activitate exclusiv medicala si asociat unic 100% in alt SRL cu mai multe coduri CAEN, care in momentul de fata este inactiv fiscal.
Cat de mult ma afecteaza modificarile fiscale din ordonanta ,,trenulet,, ?
Am posibilitatea sa raman asociat unic in SRL-ul si sa detin si cele 50%. Societatea are activitate medicala si nu poate avea alte coduri CAEN.
Daca nu, ce ar trebui sa fac? Radiez si trec pe PFA?

Alte discuții în legătură

Se poate să înființez un pfa, deși la anaf figurez pe cazierul ... ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Se poate să înființez un PFA, deși la ANAF figurez pe cazierul fiscal cu un srl declarat inactiv din decembrie 2018? Menționez că funcționez pe ... (vezi toată discuția)
Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Cate coduri caen se pot trece la activitati secundare? Corina Macovei Corina Macovei Buna seara! Am depus actele pt un srl cu activitatea principala pe codul 7022. Ca activitati secundare, am trecut inca 10 coduri. Mi s-a spus ca pentru a ... (vezi toată discuția)