avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AM ACHIZITIONAT UN AUTOVEHICUL DEJA INMATRICULAT IN ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AM ACHIZITIONAT UN AUTOVEHICUL DEJA INMATRICULAT IN ROMANIA, ...

AM ACHIZITIONAT UN AUTOVEHICUL DEJA INMATRICULAT IN ROMANIA, PROGRAMAREA LA INMATRICULARI DISPONIBILA ESTE ABIA PE 6 FEBRUARIE. INTREBARE SCURTA POT CIRCULA IN BAZA PROGRAMARII IN CONTINUARE CHIAR DACA EXPIRA CELE 30 DE ZILE ?
Cel mai recent răspuns: TIBERIU98 , utilizator 14:01, 17 Aprilie 2024
Aveti 90 de zile pentru a o inmatricula, conform legii.
Articolul 11
(4) În cazul transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul, datele noului proprietar se înscriu în Registrul național de evidență a permiselor de conducere și a vehiculelor înmatriculate constituit de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor simultan cu menționarea încetării calității de titular al înmatriculării a fostului proprietar. Pentru realizarea acestei operațiuni, noul proprietar este obligat să solicite autorității competente de înmatriculare transcrierea transmiterii dreptului de proprietate, în termen de 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
latka, utilizator
va multumesc nespus
o mai poate conduce si alta persoana inafara de mine
Da, nu e vreo restrictie.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
TIBERIU98, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, in data de 30.12.2022 am cumpărat o mașină second-hand. ... Elena-Alexandra Elena-Alexandra Bună ziua, In data de 30.12.2022 am cumpărat o mașină second-hand. As vrea sa știu care este termenul până la care trebuie finalizate actele ... (vezi toată discuția)
Talon înstrăinat către : elvis_zft elvis_zft Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si ... (vezi toată discuția)
Drept de a circula dupa succesiune RelaDum RelaDum Buna ziua. Trec prin urmatoarea situatie: autoturism inmatriculat pe numele tatalui meu care a decedat. Formalitatile de succesiune au fost demarate in urma ... (vezi toată discuția)