raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ANDREI ANCA	                   

Buna ziua,as dori sa imi da-ti un sfat va rog,am trait in concubinaj timp de 8 ani cu prietenul meu,acesta dintr-o casatorie anterioara are doi copii,in timpul ... (vezi toată discuția)
	                    ANDREI ANCA	                   

Buna ziua,as dori sa imi da-ti un sfat va rog,am trait in concubinaj timp de 8 ani cu prietenul meu,acesta dintr-o casatorie anterioara are doi copii,in timpul ... (vezi toată discuția)

florinxcz	                   

buna ziua 
am o mare dilema cum se procedeaza la impartirea bunurilor intre concubini
suntem impreuna de 9 ani si am cam facut cate ceva dar intre timp am ... (vezi toată discuția)
	                    florinxcz	                   

buna ziua 
am o mare dilema cum se procedeaza la impartirea bunurilor intre concubini
suntem impreuna de 9 ani si am cam facut cate ceva dar intre timp am ... (vezi toată discuția)

gargamella	                   

Parintii mei nu au fost casatoriti , au trait impreuna 43 de ani, in concubinaj
- impreuna au 5 copii
- tatal meu mai are un copil dintr-o alta relatie( acum ... (vezi toată discuția)
	                    gargamella	                   

Parintii mei nu au fost casatoriti , au trait impreuna 43 de ani, in concubinaj
- impreuna au 5 copii
- tatal meu mai are un copil dintr-o alta relatie( acum ... (vezi toată discuția)