avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , as dori sa imi spuneti in cazul in care am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , as dori sa imi spuneti in cazul in care am incheiat ...

Buna ziua , as dori sa imi spuneti in cazul in care am incheiat un contract de vânzare cumpărare pentru 1/2 dintr-un imobil ( imobil ce l-am edificat cu fostul partener ) si am stabilit ca voi achita o parte din valoare intr-o transa de 65000 euro. Pe 15 decembrie a fost scandent termenul de achitare si nu am reusit sa restitui decat 40000 euro . Pentru cei 25000 cat dureaza instituirea executarii si ce presupune aceasta? In cat timp se va scoate imobilul la vânzare? Pot face o contestatie la executare? M-ar ajuta sa mai aman executarea deoarece pot achita diferenta la final de ianuarie ( lucru pe care fostul partener nu l-a acceptat ). Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Mimi55 , utilizator 20:34, 26 Decembrie 2023
Da, clar dureaza pana mai târziu de ianuarie. Partea proasta e ca va costa cheltuielile de executare.
Se poate face contestatie la executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Am un apartament pe firma. zdralea zdralea Am un apartament pe firma. Vreau sa il vand cu ex. 100000 euro si sa cumpar altul tot pe firma cu ex. 80000 euro. Firma e platitoare pe profit ( 16% ). Cat ... (vezi toată discuția)
Popriri pentru credit imobiliar lore8000 lore8000 Buna ziua. In anul 2007 am achizitionat impreuna cu sotul un apartament cu 2 camera cu ajutorul unui credit imobiliar cu ipoteca in euro de la BCR. Pe langa ... (vezi toată discuția)