avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot obține un credit de nevoi personale pe baza ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot obține un credit de nevoi personale pe baza alocației de ...

Pot obține un credit de nevoi personale pe baza alocației de ieșire din plasament în valoare de 2850 Ron lunar, țin să menționez că am 18 ani și o iau până la 26 de ani atâta timp cât sunt in școală
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:30, 26 Decembrie 2023
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare mugy mugy Am urmatoarea situatie teoretica: am depus actele la 6 banci simultan pentru accesarea unui credit de nevoi personale. ce se intampla daca toatea bancile sunt ... (vezi toată discuția)
Plasament Madalina RAICU Madalina RAICU Daca un coplil aflat in masura de plasament a implinit 18 ani si isi continua studiile la zi la o facultate, masura de plasament se prelungeste la acelasi ... (vezi toată discuția)
Credit YKARD YKARD n anul 2006 am contractat cu o banca un credit de nevoi personale in valoare de 22.500 EUR garantat cu ipoteca pe un apartament,iar in anul 2007 am mai ... (vezi toată discuția)