avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Partaj credit ipotecar Bună ziua, Acum 2 ani, am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Partaj credit ipotecar Bună ziua, Acum 2 ani, am făcut un împrumut ...

Partaj credit ipotecar
Bună ziua,
Acum 2 ani, am făcut un împrumut împreună cu prietena mea pentru un apartament, eu fiind coplatitor și ea fiind titular. În contractul de vânzare cumpărare, suntem trecuți amândoi. Eu m-am separat de ea, am căzut de comun acord să rămân eu cu ratele și să aduc un alt titular de contract, titularul fiind mama mea. Întrebarea este dacă se poate modifica titularul creditului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate modifica cu acordul băncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lesire girant coplatitor din contractul de credit, dupa divort TOS55555 TOS55555 Dupa divort,partaj,fostul sot ramane cu casa pt care exista credit ipotecar si la care sunt eu sunt girant,iar mama coplatitor.El nu vrea sa modifice ... (vezi toată discuția)
Impartire apartament achizitionat credit ContSters259399 ContSters259399 Salut Am si eu urmatoarea problema. Am achizitionat un apartament printr-un credit ipotecar impreuna cu fosta prietena in 2010. Lucrurile nu au mers ... (vezi toată discuția)
Coplatitor prima casa Remes Remes Buna ziua, am contractat impreuna cu viitoarea sotie un credit prima casa in care ea este titularul de cont si eu coplatitorul. Am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)