avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi si farmacist sef in spital de stat si farmacist ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi si farmacist sef in spital de stat si farmacist rezident? ...

Pot fi si farmacist sef in spital de stat si farmacist rezident? La fiecare contract sunt 7 ore. Ca rezident, pontajul este dat da facultate, nu de spital.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. se poate asa ceva.

Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă,
beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care îşi exercită acest drept.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Buna ziua. Este cumva o baza legala? Sa o arat la spital. De la ambele spitale mi au zis ca nu se poate sa fiu si farm rezident si sef in spital. Se pare ca sunt fortata sa renunt la una din ele, si as dori, va rog, legea care confirma ca se poate. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2024
Gabi.du, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.35 C.mun., citat in mesajul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt medic rezident pedodontie , pot fi angajata cu 8 ore ... lore_singeorzan lore_singeorzan Daca sunt medic rezident pedodontie , pot fi angajata cu 8 ore in proria firma ca si medic stomatolg ? (vezi toată discuția)
Bună seara! am un contract de muncă full time ( în cazul ... CBM CBM Bună seara! Am un contract de muncă full time ( în cazul meu ,7 ore/zi, 35 ore/săpt) .Aș vrea să-mi mai iau un job, tot de 7 ore/zi.Este posibil?Sau ar ... (vezi toată discuția)
Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau ... Chapy Chapy Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau jumătate de normă ( pe funcție similară sau nu) in cadrul aceleași unități? Daca da...in ... (vezi toată discuția)