avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cerere pentru scutire impozitului la auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cerere pentru scutire impozitului la auto

Bună ziua , dacă am făcut cerea pentru scutirea impozitului auto luna asta , mai plătesc impozitul pe anul
Acesta ? Sau voi fi scutit începând cu anul următor ? Menționez ca dețin certifica de handicap grav . Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 27 Decembrie 2023
Scutirea de la plata impozitului pe mijloacele de transport se aplică începând cu data de 1 a lunii următoare celei în care persoana depune documentele justificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitele si pensionarii un roman un roman pensionarii invaliditate gradul II sant scutiti de plata impozitelor pe casa si teren ? si daca da va rog sa-mi spuneti si mie despre ce act normativ este ... (vezi toată discuția)
Impozite Giubega Giubega Persoanele cu handicap gr 2 accentuat sunt scutite de la plata impozitului pe locuinta ?Dar auto? (vezi toată discuția)
Scutire la impozit pe cladire si teren ionitaani29 ionitaani29 buna ziua!mama mea face dializa de 3 ori pe saptamana, iar tatal meu este decedat. as vrea si eu sa stiu daca este scutita de impozit pe cladire si teren.va ... (vezi toată discuția)