Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua!soțul meu a fost oprit în trafic după ce a consumat ...

Bună ziua!soțul meu a fost oprit în trafic după ce a consumat alcool! La sânge i a ieșit 1,28!nu are antecedente de nici un fel ,recunoaște greșeală și regreta fapta !puteți sa îmi spuneți va rog dacă este posibil sa nu ii anuleze permisul,în aceste condiții?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 21:03, 7 Ianuarie 2024
Care este momentul în care un avocat poate avea acces la dosar?sa poate vedea declarațiile din ziua în care a fost oprit în trafic ?
Bună seara! Avocatul poate studia dosarul după ce faceți un contract cu el. Asta poate fi în faza de urmărire penala sau de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - pedepse, alte consecinte doru200807 doru200807 azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit ... (vezi toată discuția)