avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal?

buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost condus la sange.
in urma analizei am fost instiintat ca mi-a iesit 1,10 la prima si 0,95 la a doua. e normal sa iasa asa de mare?
mentionez ca am baut circa 2 beri din pahar de 100 ml de la 12 noaptea pana pe la 02:15, iar de la 18:30 nu am mancat nimic.
sa cer o recalculare? am sanse ca pana la urma sa scap de dosar penal?
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
mekenici, utilizator
Cel mai recent răspuns: mekenici , utilizator 22:07, 5 Septembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Nu ai nici o sansa , proba de la singe ramine cea de baza Deci e penal Acum depinde daca e , amenda penala , condamnare prin suspendare , anularea permisului Totu depinde de antecedentele anterioare , daca ai mai avut permisu ridicat si pentru ce!
nu am mai avut probleme de gen, am carnetu de 9 ani si e a doua oara cand ma opreste politia si tot a doua oara cand mi s-a pus alcooltestu
conteaza daca permisu a mai fost suspendat inainte? nu de alta da si eu is patit cu alcoolul la volan si am avut si eu inainte permisul supendat odata pentru viteza plus ceva amenzi cu puncte? mentionez ca eu pana anul trecut cand am fost oprit pentru alcool aveam permis din 2007 deci 3 ani jumate?
da, se poate ca diferenta sa fie asa de mare
in sange de ovbicei iti iese dublu sau mai mult decat la alcooltest.
dumneavoastra erati in crestere la momentul testarii alcoolemiei ...
faceti cerere de recalculare, aveti sanse mari sa iesiti sub 0,79 - contraventie

Alte discuții în legătură

Permis luat pentru alcool seke seke as vrea sa stiu daca la alcolemie de 0.90 se poate ramane doar cu suspendare pe 90 de zile? (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)
Accident si cercetare penala marian83 marian83 Buna ziua!Pe data de 28.12.2007 am facut un accident de circulatie minor,cele doua persoane aflata in cealalta masina au avut 0 zile de ingrijiri medicale.Eu ... (vezi toată discuția)