avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua , zilele libere propuse de Guvern - ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua , zilele libere propuse de Guvern - ce obligații are ...



Zilele libere propuse de Guvern - ce obligații are mediul privat fata de acestea? cine plătește nemunca propusă ?

mulțumesc mult
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2023
mobinstal, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 28 Decembrie 2023
Nu are nicio obligatie .. angajatorii din sectorul privat pot acorda liber, cu recuperarea zilei respective in alta perioada de activitate.
Recuperat când? Sâmbăta ? Iar nu e ok , ptrca sâmbăta ar intra la tarif dublu ! Nu prea e ok ce propune Guvernul in condițiile in care nu oferă nimic in schimb! Partea proasta este ca salariații au înțeles ca aceste libere de la Guvern sunt plătite de Guvern si noi trebuie sa le dam liber plătit !!!!!! Cum procedam ??? Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sambata nu intra ;la tarif dublu ... recuperarea se poate face in fiecare zi cate o ora in plu ... nu sunt platite de Guvern, au inteles gresit.

Aratati-le actul normativ sa se clarifice ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere: 24 si 31 decembrie 2012? dcba dcba Zilele de 24 si 31.12.2012 au fost declarate zile nelucratoare :O.... Stie cineva cat de real este zvonul? Plecaciuni ..... (vezi toată discuția)
2 mai recuperat in zi de sambata merepere merepere buna ziua. i compania unde lucrez a decis recuperarea zilei de 2 mai intr-o zi de sambata. in aceste conditii in ziua de sambata se lucreaza 8 ore? multumesc (vezi toată discuția)
Ore suplimentare platite simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Sunt noua in domeniu si am nevoie de putin ajutor va rog frumos. 1. In cazul orelor suplimentare ( ma refer la cele legale 48 ore/saptamana), in ... (vezi toată discuția)