avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Rog un pic de ajutor. Am cumpărat un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Rog un pic de ajutor. Am cumpărat un apartament. ...

Bună seara. Rog un pic de ajutor. Am cumpărat un apartament. Fostul chirias ( fără contract, a plătit totul în numele proprietarului) și-a lăsat după mutare tot felul de elemente de mobilier deteriorate, balconul plin de mizerii, un frigider infect, dar funcțional și un aer condiționat relativ nou. Ma tot duce cu zăhărelul de vreo luna de zile ca vine sa le ia și pe astea. Pot sa chem pur și simplu o firma care sa debaraseze și sa le arunce? Aerul l-aș păstra totuși. Până la urmă eu plătesc debarasare. Mulțumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:20, 29 Decembrie 2023
Dvs. trebuie sa discutati doar cu proprietarul. Il notificati ca in termen de ... zile sa va predea locuinta goala. In notificare ii atrageti atentia ca daca in termenul stipulat, nu va preda locuinta goala, o sa chemati o firma pentru debarasare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita chiriasului sa achite 50% din costul reparatiilor ... Alo2016 Alo2016 Pot solicita chiriasului sa achite 50% din costul reparatiilor la electrocasnice sau/si obiecte de mobilier? Pana acum am achitat eu, ca proprietar, ... (vezi toată discuția)
Reparatii chirias Danielle313 Danielle313 Stau intr-un bloc de garsoniere si apartamente, numai cu chiriasi. Proprietarul calculeaza la sfarsitul lunii toate cheltuielile si eu platesc chiria si ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic - executare silita ContSters475803 ContSters475803 Buna seara. Am un apartament in Bucuresti inchiriat cu contract inregistrat la ANAF, pe o perioada de 3 ani. Inchirierea s-a facut acum 1 an. Chiriasul are ... (vezi toată discuția)